Hej Alla!
I dag var jag till  mamma en stund ca 2 timmar......
Men jag städade i ca en timma! Jag förstår inte vad som händer i hennes huvud? Hon hade röjt i hela sitt rum, allt var upp och ner, hon hade flyttat runt sin fåtölj till andra sidan rummet hon hade fösökt att öppna stora fönstret och då förmodligen vält sina blommor för dem låg på golvet och hon hade rullat in dem i badlakan och 2 b-har i samma knyte!!
Jord och skräp överallt, rörigt ommöblerat, omflyttat, hon hade stoppat en dun toffla full med alla möjliga saker från telefonbok till smink till ja b-har igen.....
Det som jag inte kan förstå är hur hon orkarkat bära runt på fåtöljen den är jätte tung!!
Jag höll på att städa en timma nästan egentligen skulle jag tagit kort på det för det är så svårt att sätta ord på hur det såg ut.

Mamma sov under tiden hon har ont i halsen och känner sig lite ur form fast tydligen inte i natt när hon plockade runt till kl halv 5 i morse.
När jag var klar då gjorde jag lite frukost med risifrutti kaffe och glass, vilken härlig frukost va??
Det tyckte mamma i alla fall hon mumsade så gott. Sen satt vi och pratade en stund men hon var ganska vimsig så klart fast det är inget ovanligt :)

Sen en sväng hem till Josephine för en fika med äppelkaka och cuocakes super goda.

Jag ska försöka ta ut mamma någon dag nästa vecka så hon får gå och shoppa det är det roligaste mamma vet.
Så det var den här dagen man undrar som sagt hur det är jag skulle vilja vara en cell i mammas järna och bara få veta vad som händer och snurrar?????

Så ha det bra nu alla vi hörs snart igen
Hej Alla!!

Ja idag var dagen D!
Min dotter bröt ihop redan när vi kom innanför dörren.......
Min bror likaså!..........
En tuff dag jag hade mitt i natt grät nästan hela natten inför idag, men det gick bra det är nästan tömt det är lite kvar köket och vardagsrummet och sedan förråden men dem behöver vi inte ta förrän om ett år ca.

Jag tror att alla blev nöjda med det dem tog med sig men ändå är det så himla mycket kvar vad / var ska vi göra av det? Jag förstår inte vad vi ska göra av allting, jag ttror att jag ska ringa en sån som köper upp dödsboenden eller något liknande.

Sen är det ju inte bara det jag har fortfarande inte fått papper från överförmyndarnämnden vilken himla lång tid det tar med det då?
Mamma har ju räkningar som ska betalas och en del saker behövs det en namn underskrift på och jag får ju inte ännu göra det. Känns som om jag sitter lite i en rävsax.
Ja ja jag är glad att allt gick bra idag i alla fall.

Nu ska jag sova för jag ska på vatten gympa i morgon bitti
sov gott alla vi hörs snart igen
Hej Alla!
Idag har jag varit och träffat min brukare super trevligt hade vi, promenad och fika det var mysigt och en massa prat så jag får lära känna denne.
Mycket spännannde faktiskt.
Efter det åkte jag till mamma, hon var inte så pigg idag , ont i halsen och hängig så hon låg och sov.
Men blev glad när jag kom med glass ooch lite choklad och hon åt med god aptit hon är ju som Ni vet galen i glass.
Sedan babblade hon på om jag vet inte vad bla bla bla en massa konstiga osammanhängande saker och hon skrattade åt mig och pratade och pratade. Hon hade haft besök i sin lilla tro av ett par gamla släktingar som hon inte träffat på massor av år, men det gör inget vi hade ttrevligt, vi låg i hennes säng som två tonåringar och tittade på foton......
Det var också en sak för sig.

Hon va glad och hon gick upp och var mycket piggare efter mitt besök det gör mig glad i alla fall.
I morgon kommer mina syskon och vi ska fixa i mammas lgh igen för att försöka tömma den eller plocka i hop allting som inte ska finnas kvar ÅÅÅHHH vad konstigt att göra sig av med mammas saker fast hon lever!!
Det känns som om jag går bakom ryggen på henne JAG VET ATT JAG INTE SKA TYCKA SÅ men det blir så i mina känslor!!!!

Hoppas att det inte blir så tungt som jag tror :)

Vi hörs snart igen