Fortfarande sjuk jag blir tokig det verkar som om jag fått samma förkylning igen.....

Tack mina fina läsare för kommentarerna det styrker mig verkligen när ni skriver ;)
Jag fick tag i kuratorn på Huddinge hon ska hjälpa mig så i morgon ska jag ringa Botkyrka kommun och be om längre tid för överklagan. Hon tyckte också att vi skulle överklaga även beslutet om mammas avgift på omsorgen skulle hon hjälpa mig med ÄNTLIGEN!!!!
Så skönt vi ska träffas snart och gå igenom allt i pappersväg toppen tycker jag.

Jag kommer tillbaka och berättar mer efter det mötet.

Än en gång tack för att Ni finns

Hej igen!
Nu var det ett tag sen igen!
Men vi ligger sjuka här hemma och det verkar som det går runt bara det är hopplöst!
Jag har inte varit hos mamma på över en vecka seda, det känns super ruttet men eftersom mamma inte har någon mjälte så blir hon jätte sjuk om jag skulle smitta henne.

Jag vet att hon har det bra och att dem tar hand om henne.
Jag pratade just med min syster hon hade sett ett program på tv i helgen som handlade om Alzheimers jag ska leta upp det och titta på det.
Jag vet att jag brukar bli ganska ledsen när jag ser såna program men samtidigt så är det bra att få lära sig lite om sjukdomen.

Just nu skulle jag behöva hjälp med att överklaga beslutet om mammas Lss jag vet inte riktigt var jag ska vända mig bara. Jag tror att överklagan ska vara inne senast den 29 Februari, jag vet inte om jag ska skriva till dem och be om mer tid det kanske är det bästa.

Vi får se hur det går.
Jag har tagit kontakt med Kuratorn på minnesmottagningen på Huddinge för att få hjälp.

Nu ska jag leta efter filmen och titta på den och sen vila så jag blir frisk någon gång
Vi hörs snart igen

Jag vet inte riktigt vad jag skriva!
Men jag skriver lite ändå,

Jag pratade med mammas bror i helgen han berättade att han varit och hälsat på och dem hade haft det trevligt. Han berättade att när han gick in i mammas rum för att hämta sin jacka så passade mamma på att försvinna! När han gick tillbaka till köket för att säga hejdå var hon inte kvar?
Han började att leta överallt på båda sidorna men kunde inte hitta henne. Han var tvungen att ta hjälp av personalen för att leta och det slutade med att dem hittade henne i ett av de andra boendes rum sittandes med en burk kakor i handen helt ensam och mumsade......vad säger man??
Dem frågade vad hon gjorde så klart och hon svarade så glatt att hon satt och åt på kakor hon frågade gladeligen om dem ville smaka!
Min morbror sa att det var någon annans kakor men det tyckte inte mamma! För här bjuder dem minsann. Hon sa
Nej nej alla får ta det är så.
Ja vad säger man som sagt.

Min fina dotter var hos mig igår hon kom med semlor hon är så gullig. Vi kom in på att prata om mamma hon sa att hon tycker verkligen inte om att åka längre och besöka mamma
för det är för jobbigt psykiskt. Jag blir jätte ledsen så klart när hon säger så men samtidigt förstår jag henne för det är jobbigt. Hon vill komma ihåg mormor som hon var innan hon blev så himla borta. Fy f...n va hårt, det är nog jätte jobbigt för henne så klart och även för mig.

Jag hoppas att jag orkar ett tag till i alla fall jag får lov att ta lite pauser men jag kommer nog åka till mamma inte finns mer.

Ja nu blev set lite skrivet om mamma ändå det bara bubblade ut!!

Så mina vänner vi hörs snart igen