Hej hej igen!

Tisdag och det snöar!! Det är inte roligt jag hade tänkt att gå idag? Men det gör jag nog ändå jag har 3 kg kvar innan vi åker!!!

Nu tillbaka till mammas mediciner, i går ringde mammas läkare och informerade lite kring dem.
Det var väldigt bra att hon ringde, Vi kom fram till att hon ska fortsätta att äta medicinen för annars kan hon tappa alla sina kvarvarande "kunskaper"
Det skulle kunna bli så att om man tar bort medicinen kan hon kanske tappa förmågan att äta, ta för sig det lilla hon gör gå på toan själv.......osv osv så summan av kardemumman blir att hon behåller medicinen, bra att hon ringde och bra att jag inte bara kan bestämma att den skulle bort!!!

Jag tittade på foton hemma hos Josephine i går och såg då foton på mamma!! Herre Gud vad det gått fort!! Hemskt att se faktiskt, många bilder så ser mamma så glad och liv full ut till skillnad från nu, hon är helt tom i sin blick det känns så jobbigt!!
Min fina lilla mamma jag och mamma som alltid sån kontakt med varandra, det är som att jag tappat min bästa kompis.
Fast om jag tänker efter så har det kanske mäst varit på mammas villkor, men det har aldrig gjort något för mig.

Hemska jävla sjukdom jag hatar den över allt annat!!!
Mamma försvinner mer och mer så jävligt är det.

Nej jag måste sluta tänka på det annars får jag ett bryt! Jag har ingen lust med det jag ska nog gå ut snart istället.

Ha en underbar dag alla därute vi hörs snart igen :))

2 kommentarer

Maria

20 Mar 2012 13:29

Så skönt att lilla mamma fungerar bra med medicinerna och så härligt att dr ringde. Pratade med mammas dr igår och fick även mammas journaler. Vi var mer än nöjda med mammas omsorg hon fick på boendet, hon fick vara ute mycket, gå på restaurang, dansa, sjunga jag allt hon gillade mest men.........Dr diskuterade inte medicineringen med oss-vi fick jaga honom och precis som vi sa så blev mamma starkt förvirrad och fick ångest av vissa mediciner. Enl lagen ska dr diskutera behandling med den sjuke men när det inte går så måste det vara med en anhörig eller ombud. Den journalen som vi fick ta del av igår....förvånade mig som arbetat inom skolor och barnomsorg-hade våra dokument varit så dåliga så hade Skolverket gått i "taket".....Det framkom även att mammas dödsdiagnos var alzheimers och en obehandlad fraktur......Inte bra i vårt välfärdsland att sånt händer....Låt dina kilon vara -du kan behöva dem sen....njut av dagen !! Kram

Mikaela

22 Mar 2012 20:08

hej fina marina nu har jag varit inne och kollat och läst på bloggen nu e det nära thaaaaiiiland wiihaaa haha blir underbart för er alla fyra och välbehövligt efter allt hoppas mamma din kämpar vidare och att du inte glömmer och ta hand om dig själv. vi måste höras en signal innan ni ¨åker stor bamse kram till dig och familjen /Mikaela

Kommentera

Publiceras ej