Hej Alla!
I dag var jag till  mamma en stund ca 2 timmar......
Men jag städade i ca en timma! Jag förstår inte vad som händer i hennes huvud? Hon hade röjt i hela sitt rum, allt var upp och ner, hon hade flyttat runt sin fåtölj till andra sidan rummet hon hade fösökt att öppna stora fönstret och då förmodligen vält sina blommor för dem låg på golvet och hon hade rullat in dem i badlakan och 2 b-har i samma knyte!!
Jord och skräp överallt, rörigt ommöblerat, omflyttat, hon hade stoppat en dun toffla full med alla möjliga saker från telefonbok till smink till ja b-har igen.....
Det som jag inte kan förstå är hur hon orkarkat bära runt på fåtöljen den är jätte tung!!
Jag höll på att städa en timma nästan egentligen skulle jag tagit kort på det för det är så svårt att sätta ord på hur det såg ut.

Mamma sov under tiden hon har ont i halsen och känner sig lite ur form fast tydligen inte i natt när hon plockade runt till kl halv 5 i morse.
När jag var klar då gjorde jag lite frukost med risifrutti kaffe och glass, vilken härlig frukost va??
Det tyckte mamma i alla fall hon mumsade så gott. Sen satt vi och pratade en stund men hon var ganska vimsig så klart fast det är inget ovanligt :)

Sen en sväng hem till Josephine för en fika med äppelkaka och cuocakes super goda.

Jag ska försöka ta ut mamma någon dag nästa vecka så hon får gå och shoppa det är det roligaste mamma vet.
Så det var den här dagen man undrar som sagt hur det är jag skulle vilja vara en cell i mammas järna och bara få veta vad som händer och snurrar?????

Så ha det bra nu alla vi hörs snart igen