Hej på er alla!
 
Ja som Ni alla säkert vet så har jag ju sökt och överklagat Lss till mamma eftersom hon är (läs va) så ung har hon ju rätt att få det!!
Nu är den tiden förbi och jag är helt säker på att Förvaltningsrätten kommer att hävda att mamma inte har åldern för det längre och att hon bor i ett boende som ska ge henne det!!
Så var det med det! Märkligt va?
 
I söndags var vi och firade mammas födelsedag på Graninge
det var trevligt och mammas syskon var där också, vi blev lite väl många men jag hade trott att mammas syskon skulle varit där på lördagen, därför blev det lite väl mycket för mamma så klart.
Men det gick nog bra ändå, Jag var där kanske i 2 timmar. Min dotter Josephine hade bakat Shwartzwaldtårta och beskvier, tyvärr han dem ta slut innan dem kom till mig! Men dem såg super goda ut, tur att man har en dotter som pluggar till Konditor :)
 
För en tid sedan så ringde mammas nya Dr till mig och vi pratade genom hennes mediciner och det var ju en hel del dem hade satt in! Vilket jag blev väldigt chockad över så klart! Nu har vi i alla fall bestämt att dem flesta ska sättas ut vilket är bra. Jag avskyr att mamma känns drogad! I söndags känndes hon drogad tyvärr. 
Men just nu är hon väldigt trött, jag undrar varför? 
Vi hade ett möte i dag på Graninge och gick genom en massa bla det vi har varit missnöjda med, det är aldrig roligt att klaga på dem men nu kände jag att det har varit lite för mycket missnöjdsamhet från vår sida så det var bra och skönt att få ur mig det! ;)
 
Nu nya tider och nya tag. Jag måste försöka blicka framåt och se det som är positivt även om det är väldigt svårt ibland. Mammas tid är ju som jag och alla andra vet snart slut.
Det är en av dem som var boende med mamma som har gått bort ganska nyligt och det gör en ju så klart väldigt insatt i att mammas tid går mot sitt slut fortare och fortare......
 
Nu till något roligare! Bilder från i helgen
 
 
Ha det gott alla vi hörs snart igen, jag vet att jag inte skriver lika mycket längre men det är så jobbigt att bli påmind om hur det faktiskt är!! Så mina blogg vänner jag skriver av mig efter behov.. ;)
 
Varm kram på er alla.


                            
                    Mamma och min faster Anne   Tårtan Min lilla unge bakat!    Alla andra syskon och familj