Hej igen! 

Ja det är som vanligt när jag skriver, 
nåt som jag måste bli av med!

Som jag berättat tidigare så är jag missnöjd med att mamma har det alldeles för stilla på boendet, det är bara hon som är vaken och uppe. Så för utom dem aktiviteter dem gör med henne så befinner hon sig i sin ensamhet hela dagarna. Jag hävdar att hon inte ska behöva ha det så, ingen människa att vara och hänga med ingen att titta på som inte sover framför tv i soffan eller i en rullstol! Ska hon ha det så? Mamma har haft 5 barn som sprungit in och ut och en annat med folk som kommit och gått och nu ska hon vara den enda  på sin avdelning som är uppe vaken! Ska jag bara acceptera att det är så? 
För en tid sedan så tog jag kontakt med enhets chefens chef och ifrågasatte hur dem ställer sig till att jag är så pass missnöjd med deras boende och om det går att göra något åt situationen? Svaret jag fick var att det ska visst går och göra något åt denna situation, det finns ett till boende i samma område som dem tyckte att mamma kunde få vara på dagtid, vilket jag också tyckte kunde vara en bra ide, jag föreslog detta till enhets chefen på Graninge och hon skulle ta upp det till diskution, sagt men inte gjort! Detta är ca 2 veckor sedan och fortfarande hat inget hänt? 

När jag i dag fick tag på henne så blev hon nästan arg på mig och ifråga satt om jag någonsin kommer att bli nöjd med dem! 
Jag känner mig så jäkla frustrerad så jag vet inte, vart jag ska vända mig vidare nu, Borkyrka kommun sa nej till en flytt utanför Botkyrka och nej till dagverksamhet, det dem kunde gå med på var att flytta mamma till ett äldreboende i kommunen!! 
NEJ!! det går jag inte med på!! jag har jobbat på fler av dem boenden i Botkyrka och jag vill inte ha min mamma där! 

Snälla om ni har tips eller råd hör av Er till mig, jag tänker att det borde finnas en dagverksamhet som man kan betala för typ privat som mamma kan åka till 3-4 ggr i veckan så hon får den social stimulansen som inte finns på Graninge längre som dem dock sålde in så bra till mig/oss.

När jag tar hem mamma så är hon oftast väldigt seg och trög till en början men efter ett tag så piggar hon på sig och hon lever upp och klarar många saker själva, det 
är så jag vill att mamma ska ha det vad är det som är så svårt att förstå? 

Jag skulle tom kunna tänka mig att mamma kunde få bo i ett helt privat boende men jag vet inte hur jag ska hitta det! 
Jag blir otroligt frustrerad! 

Fortfarande är mamma relativt pigg faktiskt så det är ganska trevligt att träffa henne hon är väldigt kärleks full och vill ha mycket kroppskontakt, min lilla mamma. Hon var så söt sist hon var hemma i söndags hon satt nära mig i soffan och strök på mig sen lade hon sig mot mig för att känna lite kropps kontakt.
Jag såg verkligen hur hon njöt och var glad 

Jag har bjudit in mammas kontakt person hem till oss tillsammans med mamma så hon får se det. I ser här hemma, jag hoppas det blir av bara. 

Det har hänt mycket sista tiden jag har sålt mammas lägenhet och väntar nu på svar från överförmyndarnämnden attdem godkänner försäljning och ny ägare.
Tufft som tusan att börja rodda i allt igen, förra gången var det mycket tårar som rann och det kommer det att vara igen! Det rivs upp igen allt som man jobbat med ett tag nu.


Här är en ganska ny bild på mamma, hon ser så gammal ut trots att hon egentligen inte är det! Det blir ett speciellt utseende när dem börjar tappa musklerna i ansiktet tycker jag. 

Det var allt för den här gången jag skriver snart igen