Hej Alla!

Idag är det onsdag och jag har inte varit så flitig att skriva........
Men nu gör jag det:)

I tisdags var min syster här och hämtade lite grejer hos mamma och sedan avslutade vi med ett besök hos mamma med glass och nougat sås super gott.
Mamma åt så hon höll på att spricka hon är verkligen galen i glass.
Syrran och hennes fästman stannade en stund det var mysigt för mamma att få träffa Therese hon tycker att Therese är så glad och fin och har sååå stor och trygg kille, hon pratar om det länge efteråt.

Efter dem gått gjorde vi lite manikyr och målade naglarna fint, sedan plockade jag mammas ögonbryn så nu ser hon så fin ut så! Hon blev nöjd när hon såg sig i spegeln trots att det var svårt att få hene att gå dit och titta sig själv i spegeln.
Konstigt
Jag skulle verkligen vilja vet mer om Demens det skulle vara så himla spännande. och lärorikt

I dag skulle min moster hälsat på mamma men hon blev sjuk det var ju tråkigt för det hade nog varit jätte roligt men det kommer fler tillfällen jag hoppas att min moster blir fort snart för det är aldrig roligt att vara sjuk.

I morgon är det julmarknad i min sons skola jag funderar på att låta mamma följa med men vi får se hur dagsformen ser ut.

Ha en jätte bra kväll sköt om Er och sov gott hörs snart igen


.

Thailand 2011

2 kommentarer

Tesa

24 Nov 2011 07:38

Det var så himla skönt att träffa Mamma.

Det gör mig gott i själen att träffa henne.

Det var oxå mysigt att träfffa dig Marina.

Du är bäst, du är fortfarande min hjälte.

Jag älskar dig Puss//Tesa

maj

24 Nov 2011 07:53

Enligt en geriatriker jag pratat med kan en demenssjuk person ha svårt att tolka vad de ser. synen kan vara bra men eftersom hjärnan inte tolkar signalerna så blir det svårt att förstå vad man ser. Sen kan det vara så att den demente minns sig själv som ung och inte kan förstå vem den personen är som syns i spegeln.

kram

Kommentera

Publiceras ej